What are we doing tonight?
Log in to see your favourites or create an account
Latest
(extra, extra, etc.)
Papilles: A Playful Café with Conscious Cuisine in Boucherville
Un vent de fraîcheur souffle sur Boucherville avec l’arrivée de Papilles, le café-cuisine des cheffes Chloe Desruisseaux et Marie-Ève Lemieux.
Butterblume Épicerie: Take Butterblume’s Delights Home
On vous parle de Butterblume Épicerie, l'espace adjacent au Butterblume sur le boulerard Saint-Laurent, qui offre des délices pour emporter !
Ôma: the return home of Hakim Chajar
Ôma est le restaurant du chef Hakim Chajar, ouvert à Dunham et où il met à l'honneur les produits de la région dans ses plats savoureux.
Franky Johnny: A Second Location in Limoilou
Franky Johnny Limoilou: même super concept, mêmes excellents sandwichs, dans un décor plus moderne, spacieux et lumineux. On aime!
Pizzeria Lupi: a must-visit in the Laurentians
Au cœur de Saint-Adolphe-d'Howard, la Pizzéria Lupi fait vibrer les papilles et les cœurs depuis 2022: un incontournable!
MÀTI: Greek tavern in the heart of Old Montreal
Pour des plats frais aux saveurs de la Grèce dans un cadre élégant et accueillant, rendez-vous chez MÁTI.
Sortez les canons!: Wine Bar and Local Cuisine in Vieux-Belœil
Tenus par deux sommeliers, Sortez les canons, ce restaurant de quartier propose une ambiance chaleureuse et un menu gourmand où figurent de nombreux producteurs locaux.
Bistro Le Louis XVI: French Bistronomy in Sherbrooke
C’est dans un petit mail qui ne paie pas de mine de la ville de Sherbrooke qu’on retrouve le Bistro Le Louis XVI.
What's Hot
(you, obviously, and also...)
Luca Cianciulli: Taking the bull by the horns
Luca Cianciulli's imagination, determination and consistency has shown the entire restaurant industry that anything is possible.
La Table Ronde: Behind the scenes of a historic dinner
La Table Ronde - A look back at a historic dinner at the Château Frontenac with 35 of the biggest names in Quebec gastronomy.
La Table Ronde: A force for change for Quebec gastronomy
The Table Ronde collective has been established and could finally help make a real difference to independent restaurants.
Five questions for… Lindsay Brennan
5 questions for Lindsay Brennan, co-owner of Alma and Tinc Set wine bar, located side by side in the heart of Outremont.
Frédéric Morin: The backbone of the Joe Beef group
Since the pandemic, Frédéric Morin and Allison Cunningham have acquired most of the shares of the Joe Beef group. Conversation with a legend.
The indomitable Antonin Mousseau-Rivard
Antonin Mousseau Rivard is one of the best chefs in the country. Portrait of a trailblazing epicurean who never set foot in a cooking school.