Happy Saturday morning! What are you looking for?
Log in to see your favourites or create an account
Latest
(extra, extra, etc.)
Dorsia Restaurant: A New Elegant Concept in Old Montreal
Le Restaurant Dorsia propose un superbe décor, un service, en passant par l'ambiance et la qualité de la nourriture
Babar: A Must-Visit Restaurant in Bromont
Babar, le projet des propriétaires de La Selva à Bromont, est un charmant restaurant d’inspiration moyen-orientale.
Nama Omakase: High-End Franco-Japanese Cuisine
Chez Nama, découvrez un menu omakase qui marie le meilleur du Japon et de la France. On vous garantit que vous serez bluffés!
Maison Close: Tempting Wine Bar in Hochelaga
Inspired by the Red Light District of Montreal from the 1920s to the 1960s, Maison Close describes itself as a wine bar with a "dimly lit punk rock" atmosphere.
Fleurimont: Café, Wines, and Sandwiches in Rosemont
Du bon café, des bon sandwichs, du bon vin et des sourires à revendre, voilà en quelques mots ce qui vous attend chez Fleurimont, micro-café-caviste logé dans un tout petit local sur le boulevard Rosemont, entre les rues Saint-André et Boyer.
Motel Ontario: A Friendly Wine Bar in Hochelaga
N’essayez pas d'appeler pour réserver une chambre au Motel Ontario; c'est plutôt un restaurant–bar à vin de quartier qui prend place dans cette ancienne banque de la Promenade Ontario, pour notre plus grand bonheur!
Panacée: An Intimate Gastronomic Haven in the Village
Dans ce petit restaurant sobre et élégant, la jeune cheffe-propriétaire propose des assiettes travaillées et pleines de saveurs, servies autour d’un grand comptoir central. Un concept qui favorise les échanges et permet de goûter pleinement l’expérience de Panacée.
Where to Drink a Cocktail for Under $13 in Montreal
Where to Drink a Cocktail for Under $13? We’ve explored the neighborhoods and checked out the bars to find these spots.
What's Hot
(you, obviously, and also...)
Martin Juneau’s Air Fryer Piri Piri Cauliflower
A chef's recipe with an air fryer? You read that right! Here is Chef Martin Juneau's recipe for piri piri cauliflower.
September Surf’s Gazpacho Recipe
It’s sunny, it’s hot, and summer is here. The perfect weather to enjoy September Surf’s easy, refreshing, and delicious gazpacho!
Les Lauriers Gala 2022: Quebec City takes top honours
On June 20th, 2022, Windsor Station was full of food lovers for the 17th Lauriers de la gastronomie québécoise Gala.
François Côté: A prophet in his own country
François Côté admits that his favourite part of his job has always been going to the market and meeting the producers.
Mon Lapin in the Top 10 restaurants in Canada
Montreal's Mon Lapin restaurant made it to #6 on the annual Canada's 100 Best list, which was announced Monday night in Toronto.
Massimo Piedimonte: Come hell or high water
After two years of waiting, setbacks and hard work, Chef Massimo Piedimonte is finally ready to open the doors of Cabaret l'Enfer.