What would you like for lunch?
Log in to see your favourites or create an account
Take Out
Cafes
Latest
(extra, extra, etc.)
El Chalateco: Authentic Salvadoran Gem
Nous avons entendu parler du restaurant El Chalateco à plusieurs reprises, entre les branches, par des membres de la scène gastronomique.
Pépita: Delicious New Pizzeria from Côté Est
Pépita des proprios de Côté Est et de la Microbrasserie Tête d'Allumettes offre un endroit sans prétention avec dexcellentes pizzas!
Restaurant Île de France on the 9th Floor of the Eaton Centre
Le tant attendu restaurant Île de France du 9e du Centre Eaton ouvre enfin ses portes après près de 30 ans d'attente!
Satay Brothers: a must-visit in Saint-Henri
Les Satay Brothers, c'est une histoire de succès entre les frères Alex et Mat Winnicki. Leur restaurant de la rue Notre-Dame Ouest est un des plus populaires en ville.
Comptoir Moutarde: A Warm Restaurant in Bedford
Rue principale à Bedford, dans les Cantons de l’Est, on trouve le Comptoir Moutarde, un chaleureux petit restaurant où on se sent un peu comme à la maison.
Chez Miller: A Friendly Sports Bar in the Village
Chez Miller est un bar sportif situé dans le Village. C'est l'endroit idéal pour encourager votre équipe sportive préférée!
Château Maneki: A Pink Japanese Snack Bar
Nous attendions avec impatience ce nouveau projet de l’équipe du Maneki Comptoir Asiat à Hochelaga. Le voici enfin: le Château Maneki!
Noodle Factory: A Must-Visit in the Heart of Chinatown
Noodle Factory est un petit trésor de Montréal qui séduit par son authenticité. Bien que modeste en apparence, il attire les gourmands.
What's Hot
(you, obviously, and also...)
Mélanie Blanchette: Service and dining at its best
Today we're talking to you about the outstanding restaurateur Mélanie Blanchette, co-owner of Bouillon Bilk and Cadet!
Marie-Fleur St-Pierre: The Superwoman
Marie-Fleur St-Pierre is a chef and owner of two restaurants, has written two cookbooks, is the mother of two children, and now writes a recipe blog!
Cheryl Johnson: A key player in the “reinvention” of Montreal’s gastronomy
On November 14, Cheryl Johnson, chef at Montreal Plaza and Foodchain is opening Plaza deli, the Petit Plaza and a new Foodchain at Time out Market.
The Generous and Unstoppable Raegan Steinberg
Raegan Steinberg is a bubbly, extremely talented, dynamic, and generous chef, who certainly has no shortage of projects.
Richard Bastien, from caterpillar to Monarque
Chef and owner of the restaurant Le Mitoyen: Richard Bastien has established himself as a pillar of Quebec's gastronomy over the years.
Maison Indian Curry: Tradition and quality in Parc-Extension
Maison Indian Curry is a fantastic address in the heart of Parc-Extension that serves delicious North Indian cuisine.